Klimaatwacht warmtepomp harderwijk

Waarom Klimaatwacht voor uw warmtepomp?

Het begint allemaal met een vakkundig bedrijf, deze worden helaas steeds schaarser.
Na diverse jaren succesvol installeren, zeggen onze klanten het volgende over ons bedrijfje:

  • Klimaatwacht biedt persoonlijk maatwerk advies ter plaatse en doet niet aan monitoring op afstand, dat vinden we prettig.
  • Klimaatwacht neemt twijfels en ondoorzichtigheid weg bij de klant. Dit door no-nonsense informatie te verschaffen en duidelijkheid te scheppen in de (on)mogelijkheden. De gehele woning wordt onder de loep genomen op het gebied van isolatie, ventilatie en duurzaamheid. Daaruit rolt een zinvol advies om wel of geen warmtepomp aan te schaffen.
  • Goedkoop = duurkoop! Klimaatwacht is niet de goedkoopste aanbieder, omdat het bedrijf zo veel mogelijk kiest voor de betere merken, stille-, all electric warmtepompen, welke werken op natuurlijke koudemiddelen. Tevens worden er exclusievere installatiematerialen en technieken gebruikt.
  • Klimaatwacht heeft, d.m.v. degelijk advies en professioneel installeren, de verkoopwaarde van ons huis naar een hoger niveau getild.

Maandelijks nieuwe informatieve artikelen

Bovenstaande punten hebben ertoe geleid dat wij maandelijks nieuwe blogartikelen gaan schrijven om onze expertise toe te lichten en belangrijke informatie te verspreiden. Op een verantwoorde manier van het gas af is immers de ultieme wens van de meeste mensen. En in combinatie met zonnepanelen is men minder afhankelijk en pleegt men minder belasting op moeder aarde.

Verder wordt door ons bedrijf veel aandacht en materiaal besteedt aan correcte en zuinige werking van het gehele afgiftesysteem in de woning in samenwerking met een nieuwe warmtepomp. Een belangrijk onderdeel hiervan is het zogeheten ‘dynamisch waterzijdig inregelen’. Een niet onbelangrijk gevolg hiervan is, dat tevens de marktwaarde van de woning behoorlijk stijgt. De moderne koper wil immers het liefst een kant en klaar duurzaam huis, voorzien van het felbegeerde A-label. In ons volgende blogartikel komen we hier uitvoerig op terug.

warmtepomp amersfoort

Laat u overtuigen door ons vakmanschap

Tip? Bezoek onze referenties thuis! Onze klanten zijn inmiddels al overtuigd van onze vakmanschap, precisie en accuratie (ook bij storingen en onderhoud). We bieden u de mogelijkheid om bij een vergelijkbare situatie te gaan kijken. I.v.m. de privacywet moeten wij wel eerst toestemming vragen aan de desbetreffende klant(en).

Ook is het mogelijk om de nieuwste generatie-, superstille All Electric warmtepomp van Nefit-Bosch draaiende te beleven op onze eigen vestiging te Hierden. Een afspraak hiervoor kunt u telefonisch maken of via onze contactpagina.