Warmtepomp kopen en
laten installeren

Aanschaf - Installatie - Onderhoud

Warmtepomp kopen en installeren

Wilt u een warmtepomp kopen en installeren? Daarmee kunt u een stuk duurzamer verwarmen en direct veel kosten besparen. Voor warmtepompen bent u bij Klimaatwacht aan het juiste adres. Klimaatwacht kan u namelijk volledig ontzorgen bij het aanschaffen van een nieuwe warmtepomp. Wij werken samen met de beste A-merken om de beste kwaliteit te garanderen. Ook zijn onze installateurs voorzien van de volledige certificeringen die nodig zijn om veilig en betrouwbaar een warmtepomp systeem in werking te stellen. 

Warmtepomp kopen en installeren

Extra voordelen

Een warmtepomp verwarmt je woning duurzaam, met Klimaatwacht profiteer je nog duurzamer!

Bespaart gemiddeld 60% gas

Met een hybride warmtepomp gaat u tussen de 50 en 60% besparen op het gasverbruik. Dit betekent lagere kosten. Een gemiddeld 4 persoons huishouden bespaart tot €650,- per jaar.

Interessante subsidie

Momenteel kan de aanschaf en installatie van een hybride warmtepomp deels gesubsidieerd worden via de ISDE regeling. Hiermee krijgt u tot €3.000,- aan subsidie terug.

Verminderd de uitstoot

Duurzaam betekent niet alleen besparen, het betekent ook een verlaagde CO2 uitstoot. Dat is goed voor het milieu en de toekomst van onze wereld. Met een warmtepomp stoot u +- 50% minder CO2 uit.

Toe aan een duurzame warmtepomp?

Wij helpen u graag

Een nieuw warmtepomp systeem biedt dus heel veel voordelen. Bij Klimaatwacht voorzien we u graag van deskundig advies. Zo bekijken we samen welke mogelijkheden het beste zijn voor u. Wanneer u de beste keuze heeft gemaakt, kan Klimaatwacht u helpen met de realisatie van uw keuze.