Klimaat installateur
in Nunspeet

cv installateur almere

Meer klimaat in huis.

thuisklimaat verbeteren

Maak comfortabel wonen weer makkelijk

Op zoek naar een cv installateur in Nunspeet of omgeving? Of twijfelt u over de aanschaf van een nieuwe warmtepomp? Bij Klimaatwacht helpen we u met het maken van de juiste keuzes. Dus of u opzoek bent naar een cv-installatie, warmtepomp of een airco, wij kunnen u van A tot Z verder helpen.

Wij bieden alleen de beste A-merk producten aan en installeren de installaties vakkundig. Onze installateurs beschikken over een compleet pakket aan (verplichte) certificeringen. 

Cv installateur Nunspeet

Op zoek naar een nieuwe cv-installatie?

Wij ontzorgen u graag met een (vernieuwde) cv-installatie. Zo zit u er weer comfortabel bij. Wist u ook al dat een nieuwe cv ketel een stuk zuiniger kan zijn dan een oude cv? Met een nieuwe cv ketel kunt tot wel 25% aan gas besparen. Wij werken samen met de beste A-merken en zijn volledig gecertificeerd om deze te plaatsen

Airco Nunspeet

Op zoek naar een nieuw airconditioning systeem?

De vraag naar verkoeling in huis wordt steeds groter. Daarom kan een airco een goede oplossing bieden bij u in Nunspeet. In de winter kunt u uw airco ook inzetten om wat extra bij te verwarmen. Wij maken gebruik van alleen de beste A-merk systemen en installeren deze vakkundig.

warmtepomp Nunspeet

Een warmtepomp verwarmt duurzamer

Klimaatwacht vind duurzaamheid belangrijk, en dus raden wij zeker aan om uit te zoeken of een warmtepomp interessant is bij u thuis in Nunspeet. Daarom voorzien we u graag van vrijblijvend advies. Onze installateurs werken volledig gecertificeerd en maken gebruik van de beste merken. Zo bent u er zeker van dat u 100% duurzaam gaat verwarmen

Email:

info@klimaatwacht.nl

Telefoon:

0341-266145

Openingstijden:

Ma-vr: 8:00 - 21:00
Za: 10:00 - 17:00