Nieuwe CV ketel

Aanschaf - Installatie - Onderhoud

Nieuwe CV ketel aanschaffen en laten installeren?

Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel en wilt u deze direct vakkundig laten installeren? Dan bent u bij Klimaatwacht aan het juiste adres. Klimaatwacht kan u namelijk volledig ontzorgen bij het vernieuwen van een Cv-installatie. Wij werken samen met de beste A-merken om de beste kwaliteit te garanderen. Ook zijn onze installateurs voorzien van de volledige certificeringen die nodig zijn om veilig en betrouwbaar een nieuwe CV ketel in werking te stellen. 

cv installateur almere

Extra voordelen

Een kwalitatieve Cv-installatie verwarmt niet alleen je woning, Klimaatwacht ziet veel meer voordelen!

Bespaar meer gas

Misschien is een cv-installatie niet de meest duurzame optie. Toch bespaar je met een vernieuwde cv-installatie al snel veel meer gas t.o.v. een verouderde installatie.

Verbeter de veiligheid

Een vernieuwde cv-installatie is niet alleen een stuk zuiniger, het is ook een stuk veiliger. Verouderde cv-installaties voldoen vaak niet meer aan de veiligheidstandaarden.

Een hoger wooncomfort

Onze nieuwe generatie cv-installaties verwarmen veel efficienter en zuiniger dan de oudere. Comfortabel verwarmen doet u het makkelijkste met een goed afgestelde cv-installatie.

Toe aan een nieuwe Cv-installatie?

Wij helpen u graag

Een nieuwe cv-installatie biedt dus heel veel voordelen. Bij Klimaatwacht voorzien we u graag van deskundig advies. Zo bekijken we samen welke mogelijkheden het beste zijn voor u. Wanneer u de beste keuze heeft gemaakt, kan Klimaatwacht u helpen met de realisatie van uw keuze.