Klimaat installateur
in Hilversum

cv installateur almere

Comfortabel genieten in huis!

thuisklimaat verbeteren

Maakt comfortabel wonen gemakkelijk

Heeft u een cv installateur in Hilversum nodig? Of bent u eigenlijk op zoek naar een nieuwe warmtepomp? Bij Klimaatwacht in Hilversum helpen we u de juiste keuzes te maken. Dus of u nu opzoek bent naar een nieuwe cv-ketel, warmtepomp of airconditioning systeem, bij Klimaatwacht kunnen we dit voor u voorzien. 

Wij bieden alleen de meest betrouwbare A-merk producten aan en installeren deze vakkundig. Al onze installateurs beschikken over een compleet pakket aan (verplichte) certificeringen en werken volgens de belangrijkste normen. 

Cv installateur Hilversum

Op zoek naar een nieuwe cv-installatie?

Wij ontzorgen u graag met een (vernieuwde) cv-installatie. Bij Klimaatwacht vinden we het belangrijk om eerst te onderzoeken wat de meest geschikte installatie is voor uw wensen en behoeften. Zodra dat duidelijk is, hebben wij de beste A-merk cv-installatie en doen we de installatie helemaal zelf. Zo bent u zeker van meer kwaliteit!

Airco Hilversum

Koelen, (bij)verwarmen en meer met airco's

Bij Klimaatwacht zijn we ook gespecialiseerd in het leveren en installeren van airco's. Zo werken we met de beste a-merk fabrikanten samen en passen we onze eigen bewezen effectieve installatiemethodes toe. Zo verzekeren we u van de beste kwaliteit en veiligheid.

warmtepomp Hilversum

Op zoek naar een duurzaam alternatief?

Klimaatwacht wilt ook zoveel mogelijk de duurzame verwarmer te hulp kunnen staan. Daarom zijn we ons ook aan het specialiseren in warmtepompen. Onze installateurs werken volledig volgens de belangrijkste certificeringen en maken gebruik van de beste merken van warmtepomp. Zo bent u er zeker van dat u 100% duurzaam gaat verwarmen

Email:

info@klimaatwacht.nl

Telefoon:

035-6837766

Openingstijden:

Ma-vr: 8:00 - 21:00
Za: 10:00 - 17:00