Klimaat installateur
in Harderwijk

cv installateur almere

Wij regelen het klimaat bij
u thuis!

thuisklimaat verbeteren

Maakt comfortabel wonen gemakkelijk

Op zoek naar een cv installateur in Harderwijk? Of kiest u toch liever voor een nieuwe warmtepomp? Bij Klimaatwacht in Harderwijk helpen we u aan een verbeterd thuisklimaat. Dus of u nou opzoek bent naar een nieuwe cv-installatie, warmtepomp of airconditioning systeem, bij Klimaatwacht.nl zit u goed. 

Wij bieden alleen de beste A-merk producten en installeren de installaties vakkundig. Onze installateurs beschikken over een compleet pakket aan (verplichte) certificeringen. 

Cv installateur Harderwijk

Op zoek naar een nieuwe cv-installatie?

Wij ontzorgen u graag met een (vernieuwde) cv-ketel in Harderwijk. Bij Klimaatwacht onderzoeken we eerst wat de meest geschikte installatie is voor uw wensen en behoeften. Zodra dat duidelijk is hebben wij de beste A-merk producten te bieden en doen we de installatie helemaal zelf. Zo bent u zeker van de kwaliteit!

Airco Harderwijk

Op zoek naar een nieuw airconditioning systeem?

Bij Klimaatwacht specialiseren we ons ook in het leveren en installeren van airco's. Met de airco's die wij leveren en installatiemethodes die wij toepassen, verzekeren we u van kwaliteit en veiligheid. Wij maken gebruik van de beste A-merk systemen en installeren vakkundig.

warmtepomp Harderwijk

Op zoek naar een nieuwe warmtepomp?

Klimaatwacht wil ook zoveel mogelijk aan de duurzame verwarmer tegemoet komen. Daarom leveren en installeren we warmtepompen in harderwijk. Onze installateurs werken volledig gecertificeerd en maken gebruik van de beste merken. Zo bent u er zeker van dat u 100% duurzaam gaat verwarmen

Email:

info@klimaatwacht.nl

Telefoon:

0341-266145

Openingstijden:

Ma-vr: 8:00 - 21:00
Za: 10:00 - 17:00