Klimaat installateur
in Amersfoort

cv installateur almere

Wij regelen het klimaat bij
u thuis!

thuisklimaat verbeteren

Maakt comfortabel wonen toegankelijk

Op zoek naar een cv installateur in Amersfoort? Of wilt u toch liever gaan voor een nieuwe warmtepomp? Bij Klimaatwacht in Amersfoort helpen we u aan een vernieuwd thuisklimaat. Dus hoe u het thuisklimaat ook wilt verbeteren, bij Klimaatwacht bent u aan het juiste adres. 

Wij bieden alleen de betere A-merk producten aan en installeren de onderdelen vakkundig. Onze installateurs beschikken over een compleet pakket aan (verplichte) certificeringen. Hierdoor garanderen we altijd kwaliteit. 

Cv installateur Amersfoort

Aan het orienteren op een nieuwe cv-ketel?

Wij ontzorgen u graag met een (vernieuwde) cv-installatie. Bij Klimaatwacht onderzoeken we eerst wat de meest geschikte installatie is voor uw wensen en behoeften. Zodra dat duidelijk is hebben wij de beste A-merk producten te bieden en doen we de installatie helemaal zelf. Zo bent u zeker van de kwaliteit!

Airco Amersfoort

Op zoek naar een nieuw airconditioning systeem?

Om ook goed aan de koeltevraag te kunnen voldoen, zijn wij ook gespecialiseerd in airconditioning systemen. Met airco's is het mogelijk om te koelen en te verwarmen. . Wij maken gebruik van de beste A-merk systemen en installeren vakkundig. Zo garanderen we kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

warmtepomp Amersfoort

Wat dacht u van een nieuwe warmtepomp?

Duurzaam is de nieuwe trend, en dat is niet voor niks. Door duurzaam te verwarmen, bent u in staat om veel kosten te besparen. Omdat gas langzaam gaat verdwijnen leveren en installeren we nu ook warmtepompen. Onze installateurs werken volledig gecertificeerd en maken gebruik van de beste merken. Zo kun u 100% veilig en duurzaam verwarmen!

Email:

info@klimaatwacht.nl

Telefoon:

0341-266145

Openingstijden:

Ma-vr: 8:00 - 21:00
Za: 10:00 - 17:00