Airconditioning systeem

Aanschaf - Installatie - Onderhoud

Airco kopen en laten installeren?

Bent u op zoek naar een nieuwe airconditioning en wilt u deze direct vakkundig laten installeren? Ook dan bent u bij Klimaatwacht aan het juiste adres. Bij Klimaatwacht kunt u namelijk zorgeloos een airco kopen en laten installeren. Wij werken samen met de beste A-merken om de beste kwaliteit te garanderen. Ook zijn onze installateurs voorzien van de volledige certificeringen die nodig zijn om veilig en betrouwbaar een airconditioning systeem in werking te stellen. 

Airco kopen en laten installeren

Extra voordelen

Koelen, verwarmen, luchtcirculatie... Van een airconditioning systeem kan meer verwacht worden!

Meer dan alleen koelen

Een goede airconditioning kan meer dan alleen koelen. Met een airco kan namelijk ook (bij) verwarmd worden. Dit kan enorm schelen, omdat u dan als het ware op elektriciteit de ruimte verwarmd.

Zuivert automatisch de lucht

Wist u al dat een airconditioning systeem zorgt voor een gezonde luchtcirculatie en dit bereikt met 100% gefilterde lucht? Dit zorgt voor een verbeterd thuisklimaat en uw eigen gezondheid.

Zuiniger dan ooit

Het beeld dat een airconditioning systeem veel stroom gebruikt is verleden tijd. De nieuwste systemen van de beste A-merken zijn een stuk zuiniger geworden. Dit betekend een lager verbruik.

Airco kopen en laten installeren

Wij helpen u graag

Een nieuw airconditioning systeem biedt dus heel veel voordelen. Bij Klimaatwacht voorzien we u graag van deskundig advies. Zo bekijken we samen welke mogelijkheden het beste zijn voor u. Wanneer u de beste keuze heeft gemaakt, kan Klimaatwacht u helpen met de realisatie van uw keuze.